Која е функцијата на оперативниот систем со машина за минирање со двојна кука?

4 фунти

Двојна кука машина за минирање шут е еден вид развиена машина за минирање шут. Оваа машина за минирање шут обично се користи за време на претходна обработка на челични плочи. Главно е составен од електронски систем за контрола, систем за транспорт на работното парче и други структурни комбинации. Која е улогата на овие оперативни системи на машината за минирање со двојно куки?

1. Систем за пренесување на работното парче Системот за пренесување на работното парче на машината за минирање со двојна кука усвојува уред за промена на брзината без чекор, кој може да работи независно или синхроно. Нивните материјали за ролери користат специјални материјали, овие материјали имаат силна отпорност на абење, а исто така додаваат обвивка однадвор. Во исто време, надвор од просторијата за минирање е инсталиран уред за откривање на работно парче, што може да го открие времето на одложување што го бара поставувањето на PLC по фрлањето, а времето на работа е поточно.

2. челична ронка Откако ќе се извезе челичната плоча, ќе има многу челична ронка. Челичен гриз мора да се отстрани. За чистење можете да користите четка од најлон валјак со висока јачина. По чистењето, користете два вентилатори на машината за минирање за шутирање за чистење.

3. циркулационен систем Циркулациониот систем на машината за минирање шут од типот на двојна кука прифаќа машина за завеси, подвижна подвижна лента со голема моќност и лифт за кофа. Системот за циркулација на проектилот на машината за истрелување исто така има добра функција за предупредување за дефект.

4. Систем за отстранување на прашина од експлозија на шут Капацитетот за отстранување на прашина со истрел на системот достигна 99%. Тој користи пулс и седиментација на повеќеслојниот филтер-кертриџ со оперативен систем за отстранување прашина. Нивната концентрација на емисија е помала или еднаква на 100 mg на метар кубен, што целосно ги исполнува домашните безбедносни прописи. Горенаведеното е ефект на различни оперативни системи на машината за минирање со двојно куки. Всушност, ова е исто така целокупниот состав на машината за минирање со двојно куки. Комбинираниот ефект на овие системи прави машината да работи подобро.


Време на објавување: Ноември-16-2020 година

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Онлајн Chat!