Роша Shot експлозијата машина

Машината Tumblast е во состојба да ги преземе следниве апликации:
• Дизајн и украсување на одлеаноци;
• Уривање на делови од лиење, ковање и обработка на топлина;
• Пилинг на пукање (без безбедност во процесот);
• Дебагирање на пластични и гумени делови.

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Онлајн Chat!