компанијата Вести

 • Post time: 10-24-2022

  Прочитај повеќе »

 • Post time: 12-31-2021

  Dear Friends, We hope everything goes well with you. The holidays are coming soon and we would like to take this chance to send greetings to you: Hope that 2022 can be a remarkable year to you and Happy New Year! Wish you and your family happiness and prosperity in 2022 with good cheer and succes...Прочитај повеќе »

 • Post time: 12-31-2021

       Before the New Year holiday, Our Wire Mesh Conveyor Shot Blasting Machine is ready for shipment, to our fasterner, bolt & nut customer in USA. perfect ending this year.      Thank you for the customers’ trust all the time. We will take practical action to provide the best quality...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 07-15-2020

  Машината за уништување на удирањето со кука е подложна на вибрации и разни други сили за време на нормалното производство и работење и ќе носи во празнината на лежиштето. Дозволете ни да ги објасниме мерките на претпазливост за одржување на просторијата за носење на машината за распрснување со јадицата. За чистење на лежиштето, не ставајте го на ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 07-15-2020

  1. Дизајн и производство на нестандардна машина за пукање на шут за клиенти. 2. Според различните работни делови на клиентот, се прави специјална опрема за минирање на шут на машината за експлозија на шут. 3. Регрутирајте го операторот на машината за минирање на шут за клиентот. 4. Прилагодено ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 07-15-2020

  Внатрешниот wallид на карактеристичната челична цевка на внатрешниот ид на машината за минирање на шут од челична цевка е сè уште малку тешко да се спореди со надворешниот ид. Нема погодно чистење на надворешниот ид, а степенот на чистење нема добар ефект врз надворешниот ид. ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 07-15-2020

  Steelелезните плочки со обложена количина на нафта мора да бидат исушени од воздух кога се третираат со машина за размалување со шут, во спротивно, ефектот на третман ќе биде директно засегнат. 1. Облогата на работното парче, третманот пред врзување, експлозијата со шут може да ја отстрани целата нечистотија, како што е скалата на површината на работното парче, и да воспостави многу ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2019/03/07

  Драги пријатели, Се надеваме дека сè се случува многу добро на вашата страна. Празници се доаѓа наскоро и ние би сакале да ја искористам оваа можност да ви честитам. Ви посакуваме добар квалитет 2019! Среќна Нова Година ~ вас и вашето семејство среќа и просперитет сакаат во 2019 година со добро расположение и успех. Ви благодарам...Прочитај повеќе »

 • Време: 2019/01/08

  DX-експлозијата низ многу години на дизајн, истражување и развој, може да се произведуваат и снабдување со широк спектар на експлозијата машини да ги задоволат сите барања на клиентите. Ние ја искористам оваа можност да се каже, имаме агент за шут детонација машини во Малезија, ако имате време, ве молиме да обрнете a vis ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2019/01/07

  Авто Shot експлозијата машина има подготвено брод во Малезија Прочитај повеќе »

 • Време: 2019/01/07

  Шут детонација машини умре-кастинг индустрија е една од најважните индустриски поддршка на автомобилската индустрија. Е тесно поврзана со развојот на автомобилската индустрија. Брзиот развој на автомобилската индустрија во последниве години доведе до брз шут детонација машина умре exagg на ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2019/01/07

  Драги пријатели, Се надеваме дека сè се случува многу добро на вашата страна. Празници се доаѓа наскоро и ние би сакале да ја искористам оваа можност да ви честитам. Ви посакуваме добар квалитет 2018! Среќна Нова Година ~ вас и вашето семејство среќа и просперитет сакаат во 2018 година со добро расположение и успех. Ви благодариме ...Прочитај повеќе »

123Следна> >> Страница 1/3

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Онлајн Chat!