Машина за размалување со истрели од типот песна со висока ефикасност на производство

   Автоматско решетско -ица-ремен-тотал-N

    Правилата за работа на машината за распрснување со шут од типот на роботи , потребно е да се изврши потребната мазна работа за да може опремата да може нормално да ја изврши трудот. Изведете ги потребните инспекции на различните работни делови на опремата и доколку е специјална, треба да се постапува брзо за да се избегне оштетување на опремата.

    Граничниот прекинувач на машината за уништување на шут треба да биде тестиран да биде чувствителен и сигурен. Ако има некаков проблем, треба да се постапува брзо. Кога вратата на машината е затворена, строго е забрането да се сврти патеката за палење. Со хранење и растовар на машината за уништување на шут треба безбедно да се управува. Почекајте додека машината за распрснување на шутот е целосно отсечена пред да ја отворите вратата за завршување. Инспекцијата на машината за уништување на шут треба да се изврши во услови на прекин на електрична енергија.

    Машината за минирање на шут од типот на патеката е висока гума отпорна на абење гумена лента или работно парче натоварено со манган челик. Општо, брзото ротирачко работно коло се користи за фрлање на проектилот врз работното парче во комората за да се постигне целта на чистењето. Таа е погодна за широк опсег. На пример, за леење на песок, отстранување на 'рѓа, отстранување на скала и зајакнување на површината на мали ливчиња, ковања, жигоса, запчаници, извори и сл., Особено е погодно за чистење и зајакнување на делови што се плашат од судир.

    Силата на машината за распрснување на шутливиот шут е неразделна од предностите на нејзините различни компоненти. Целата машина користи многу силна компонента. Таа користи конзолна центрифугална машина за размалување. Lifeивотот на машината е значително зголемен, а структурата на машината е исто така многу едноставна. Покрај тоа, се користи макара. Оваа структура користи добра технологија, во голема мера ја зголемува работната ефикасност на машината за размалување на роботот и ја намалува трудот.

    Примарната предност на машината што е избрана за употреба е нејзината изведба. Машините за минирање на шут кои се следат имаат силна предност во работењето. Бидејќи овие машини комбинираат домашна и странска технологија, тие се добра машина за чистење. И тој не само што ги има овие, неговиот аспект на бучава е структурно супериорен, низок бучава, компактна структура, така што се користи во големи и средни производство на серии, машина за размахване со замавнувач како 'рѓа и засилување.


Време на објавување: јуни-15-2020 година

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Онлајн Chat!