2019 Висококвалитетна машина за чистење на ударни куки за делови за леење на алуминиум

Краток опис:

Нашата потрага и целта на претпријатието е да „секогаш ги задоволуваме барањата на нашите клиенти“. Продолжуваме да воспоставуваме и стилизираме и дизајнираме извонредни добра со врвен квалитет и за нашите застарени и за нови перспективи и реализираме изгледи за понуда за нашите клиенти, исто како и за 2019 година Машина за чистење на високо-квалитетни Hook Shot Blasting машини за делови од леење на алуминиум, доколку сте заинтересирани за нашите производи, Ве молиме слободно да ни ги испратите вашите прашања. Искрено се надеваме дека ќе воспоставиме понудените деловни односи ...


  • Потекло на производ: Кина
  • Точка бр .: DX-TM-01
  • Испорака пристаниште: Кина
  • Водач Време: Во 35-50 дена
  • Плаќање: T / T, L / C
  • детали за производот

    Нашата потрага и целта на претпријатието е да „секогаш ги задоволуваме барањата на нашите клиенти“. Продолжуваме да воспоставуваме и стилизираме и дизајнираме извонредни добра со врвен квалитет и за нашите застарени и за нови перспективи и реализираме изгледи за понуда за нашите клиенти, исто како и за 2019 година Машина за чистење на , доколку сте заинтересирани за нашите производи, Ве молиме слободно да ни ги испратите вашите прашања. Искрено се надеваме дека ќе воспоставиме понудените деловни односи со вас.
    Нашата потрага и целта на претпријатието е да „секогаш ги задоволуваме барањата на нашите клиенти“. Продолжуваме да воспоставуваме и стил и дизајнираме извонредни производи со врвен квалитет и за нашите застарени и за нови перспективи и реализираме изгледи за понуда за нашите клиенти, исто како и кај нас за Машина за чистење на ,Кука шут детонација машина ,Hook Машина за чистење „Blasting Blasting Machine“ , со интегрирање на производството со секторите за надворешна трговија, можеме да испорачаме вкупно решенија за клиенти со гарантирање на испорака на добра стока на вистинското место во вистинско време, што е поддржано од нашите обилни искуства, моќната производна способност, постојаниот квалитет , разновидна стока и контрола на трендот на индустријата, како и нашата зрелост пред и по продажните услуги. Би сакале да ги споделиме нашите идеи со вас и да ги поздравиме вашите коментари и прашања.
    Топла Продажба Ротирачки Табела опрема за чистење од DX нудат целосна флексибилност во вашата застрелан операции експлозијата. Без разлика дали сте чистење заварени измислици, чистење и deflashing одлеаноци, или шут peening компоненти, Ротари маса, може да помогне да се намали времето за производство е потребно.

    параметар технологија:

    Ротирачки Табела опрема за чистење
    точка DX35 6 DX3510 DX3516 DX3518
    Макс Работа Дијаметар 400мм 1000 мм 1500 мм 2100 мм
    Макс Работа Висина 400мм 1000 мм 1400 мм 1800 мм
    Табела Дијаметар 600 мм 1200 мм 1800 мм 2500 мм
    Макс транспорт капацитет 500 кг 1000 кг 2000 кг 3000 кг
    Експлозијата тркала, kw 1 * 7,5 1 * 11 2 * 15 2 * 22

    Топла Продажба Ротирачки Табела опрема за чистење
    DX експлозијата може да обезбеди прилагодено решение дизајнирани да одговара на вашите барања со нашите инженерски и производствени капацитети и ние сме толку горди што нашите машини се сретне со поволен прием од нашите клиенти.
    апликации:

    - Чистење
    - Отстранување на корозијата
    - Козметичка завршна обработка
    -
    Расчистување - Распрснување
    - Внатрешно чистење
    бојата
    - Подготовка за сликање, сврзување и позлата
    - Отстранување на
    скалилото
    - Површинско текстурирање

    Пакување и испорака:
    1 Пакет Стандарден пакет
    2 Време на испорака 50 дена по приемот на исплатата
    4 Гаранција за квалитет Една година
    5 Обезбедена услуга по продажбата  Инженери достапни за сервисирање машини во странство

    FAQ:
    1) П: Дали имате поддршка за продажба?
    О: Да, ние сме среќни да ви даде совети и ние исто така имаат квалификувани техничари достапни во целиот свет. Ние треба вашата машини кои работат со цел да се задржи на вашиот бизнис работи.
    2). Q: How do your machines compare with other big companies in this market?
    А: Ние сме во тек со најновите технологии и подобрување на нашите машини за тоа.
    3). Q: How does your factory do regarding quality control?
    А: Квалитетот е приоритет. Ние секогаш се придаваат големо значење на контрола на квалитетот од самиот почеток до крајот на производството. Секој производ ќе биде целосно составени и внимателно тестирани пред да се пакуваат за испорака.
    4). Q: Do you sell only standard machines?
    О: Не, повеќето од нашите машини се изградени во согласност со клиенти спецификации, со користење на првите компоненти бренд име.
    5). Q: Will you deliver the right goods as ordered? How can I trust you?
    О: Да, ние ќе. Јадрото на нашата компанија култура е искреност и credit.We никогаш не добив никаков приговор од страна на нашите клиенти.
    Download:
    Ако имате посебни барања, ве молиме симнете  минирање опрема Прашалник  за вашиот референца.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Испратете ја вашата порака до нас:

    Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас

    Поврзани производи

    Испратете ја вашата порака до нас:

    Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
    WhatsApp Онлајн Chat!