Tryskací stroj s oceľovými doskami

钢板 抛丸 机

 Tryskací stroj na oceľové plechy je multifunkčná linka na predúpravu ocele na čistenie zváraných konštrukčných častí, H ocele, ocele, mriežky a oceľovej platne.

štruktúra

Hlavnými funkčnými súčasťami stroja sú čistiareň, vnútorný dopravný valec a podávací a dopravný valec, otryskávací stroj, cirkulačný systém projektilu (vrátane zdviháka, odlučovača, vertikálneho a horizontálneho závitovkového dopravníka, mechanizmu na obnovenie projektilu). a pilulku). Inštitúcia, odstraňovanie prachu, elektrické ovládanie a ďalšie komponenty

pracovný princíp

Tento stroj je vysokovýkonné brokovacie zariadenie na nepretržité podávanie valčekových dopravníkov. Keď sú oceľové konštrukčné časti alebo oceľ zasielané do projektilovej oblasti čistiacej strojovne pomocou elektricky ovládaného nastaviteľného dopravného valčeka rýchlosti počas čistiaceho procesu, celé telo je zakryté. Je zasiahnutá silnými intenzívnymi projektilmi z rôznych orientácií súradníc, takže sa na nich rýchlo oddeľuje váha, hrdza a špina. Povrch oceľového materiálu má hladký povrch s určitou drsnosťou a nakladanie a vykladanie vstupného a výstupného valca na oboch stranách vonkajšej čistiacej miestnosti. Polotovar. Projektil a hrdzavý prach dopadajúci na oceľový materiál sa čistia preplachovacím zariadením a sypaná prášková zmes sa transportuje z regeneračnej skrutky do komorového lievika a zvislý a vodorovný dopravník skrutiek sa zhromažďuje v spodnej časti zdviháka a potom zdvihol k hornej časti stroja. V zariadení padá oddelený čistý projektil do násypky separátora na použitie pri tryskaní. Prach, ktorý vznikol pri tryskaní, sa odvádza do systému na odvádzanie prachu výfukovou trubicou a vyčistený vzduch sa vypúšťa do atmosféry a prach sa zachytáva a zhromažďuje.


Čas zverejnenia: 21.10.2019

ផ្ញើសាររបស់អ្នកមកយើង៖

សរសេរសាររបស់អ្នកនៅទីនេះហើយផ្ញើវាទៅឱ្យពួកយើង
កម្មវិធី WhatsApp លើបណ្តាញជជែកកំសាន្ត!