Čo je hlavným procesom tryskania na tryskacích strojoch?

          Tryskací stroj, ktorý je produktom webovej stránky a kľúčovými slovami, takže pre nás všetkých je to objekt, ktorý je potrebné dobre poznať a porozumieť. Na základe tejto požiadavky je cieľom učenia sa produktu vysvetliť príslušné vedomosti. Nech každý má výučbový objekt a obsah výučby a potom je možné brokovnicu použiť správne a primerane.

         1. Malo by byť nakupovanie brokovacích trhacích strojov opatrné? Existujú nejaké pokyny týkajúce sa nákupu?

         Nákup výrobkov pre tryskací stroj je možné povedať, že ide o dôležitú úlohu, ktorú je potrebné riešiť opatrne a seriózne, pretože v prípade nesprávnej voľby to prinesie mnoho nepriaznivých účinkov, napríklad spôsobenie odpadu z výrobkov a rozdávanie užívateľovi určitá ekonomická strata. Pokiaľ ide o nákup tohto produktu, existuje niekoľko pokynov. Mali by ste jasne porozumieť týmto pokynom, aby ste im počas nákupného procesu venovali pozornosť a dôsledne ich presadzovali, aby ste mohli mať presné úsudky a správne rozhodnutia.

        2. Aký je hlavný zástupca strojov na brokovanie?

Hlavným predstaviteľom zariadenia na otryskávanie je z profesionálneho hľadiska stroj na otryskávanie, ktorý dokáže úplne odstrániť nástavce na kovovom povrchu, ako sú napríklad váha a hrdza, a môže byť tiež zasiahnutý otryskaním. Stlačením získate konkrétnu povrchovú vrstvu. Na tryskajúcom médiu môžu byť rôzne špecifikácie piesku, častíc karbidu kremíka a malých oceľových guličiek atď. Ktorý z nich je potrebné zvoliť, je určený požiadavkami na spracovanie a predmetom, ktorý má byť zastrelený.

        3. Vystreľuje sa povrch ozubeného kolesa? Tryskanie, aký je špecifický proces?

        Z profesionálneho hľadiska sa povrch ozubeného kolesa spracúva po dokončení zaberania povrchu ozubeného kolesa a nie je potrebný proces brokovania. Preto je odpoveďou na tento problém to, že nie je potrebné žiadne otryskávanie, takže otryskávanie sa nepoužíva. mechanický. Na zabezpečenie dobrého výkonu povrchu ozubeného kolesa si však vyžaduje tepelné spracovanie.

        Tryskanie brokov, ktoré bude používať niektoré brokovacie trhacie stroje alebo brokovacie zariadenia, hlavnými predstaviteľmi sú rôzne brokovacie trhacie stroje a proces tryskania je samostatný proces spracovania za studena a povrchová úprava obrobku sa zmení brúsením. To isté je iný proces. Tryskanie brokov pomocou zariadenia na brokovanie alebo brokovnice môže zmeniť mikroštruktúru objektu a zmeniť drsnosť povrchu tryskaného objektu, aby sa dosiahol požadovaný efekt spracovania.


Čas zverejnenia: jún-06-2019

ផ្ញើសាររបស់អ្នកមកយើង៖

សរសេរសាររបស់អ្នកនៅទីនេះហើយផ្ញើវាទៅឱ្យពួកយើង
កម្មវិធី WhatsApp លើបណ្តាញជជែកកំសាន្ត!