Normy kvality výrobkov pre brokovacie trysky typu

     1. Aká je norma pre dobrú kvalitu produktu prostredníctvom tryskacieho zariadenia na brokovanie? Prostredníctvom typového brokovacieho stroja je štandard dobrej kvality produktu špecifický: kvalita produktu je kvalifikovaná a kvalita je dobrá a môže byť trvanlivá. Počas používania nie je náchylný na problémy so zlyhaním, môže sa normálne používať a je vysoko efektívny. Okrem toho je zariadenie stabilné, bezpečné a spoľahlivé a má dlhú životnosť.

   2. Na aký druh brokovnice je možné použiť materiály, na ktoré sa môže použiť? Prostredníctvom typového brokovacieho stroja môžu byť použité rôzne druhy tuhých materiálov, ako sú oceľové plechy, oceľové materiály, oceľové nosníky, oceľové profily, oceľové rúrky a oceľové odliatky atď., A môžu sa vykonávať nepretržité nepretržité práce. na odstránenie obrobku. Oxidová stupnica atď., Ako aj určité predbežné úpravy. Tento druh brokovacieho stroja je veľmi jednoduchý a ľahko ovládateľný. Stačí naň položiť materiál a stlačením tlačidla Štart začať pracovať.

   3. Ako predísť veľkým vibráciám v brokovacom stroji v brokovacom stroji? Ak sa chcete vyhnúť veľkým vibráciám brokovacieho tryskača prostredníctvom brokovacieho tryskacieho stroja, je potrebné dosiahnuť tieto aspekty: Najprv sa vyvarujte vážneho opotrebenia čepele, udržujte ju Rovnováha rotácie; druhým je zabrániť vážnemu opotrebeniu obežného kolesa; tretím je mazanie ložiska, aby sa zabránilo spáleniu ložiska; štvrtý je skontrolovať, či je upevňovacia skrutka tryskacieho stroja uvoľnená alebo uvoľnená, a ak áno, včas ju pripevnite, aby ste zabránili uvoľneniu tryskacieho stroja.

通过 式 抛丸 机 图片


Čas zverejnenia: Apr-02-2019

ផ្ញើសាររបស់អ្នកមកយើង៖

សរសេរសាររបស់អ្នកនៅទីនេះហើយផ្ញើវាទៅឱ្យពួកយើង
កម្មវិធី WhatsApp លើបណ្តាញជជែកកំសាន្ត!