Ako kontrolovať zhromažďovanie brokovaného prachu

2-2

1. Zapnite prúd tryskacieho stroja a zapnite prívod vzduchu.

2. Presuňte tretí gombík ovládacej skrinky na manuálny prevodový stupeň, otvorte manuálnu obrazovku dotykovej obrazovky a potom stlačte dúchadlo, oddeľte, zdvihnite a slimák (každý je od seba vzdialený 5 sekúnd).

3. Po ukončení činnosti dúchadla, oddeľovania, zdvíhania a používania vrtáka tryskacieho stroja ručne otvorte horný kryt a bránu.

4. Po zavesení obrobku obráťte obrobok do polohy na tryskanie a manuálne zatvorte horný kryt a bránu. 5. Po zatvorení horného krytu a dverí stlačte rotáciu háku, tryskací stroj 1, tryskací stroj 2 a tryskací stroj 3 (každých 10 sekúnd od seba).

6. Po otočení háku sa uvedie do činnosti tryskací stroj 1, tryskací stroj 2 a tryskací stroj 3, stlačí sa úplná kontrola guľového ventilu a tryskací stroj vstúpi do procesu ručného tryskania.

7. Po dosiahnutí času tryskania brokomatomet automaticky uzavrie rotáciu háku, tryskací stroj 1, tryskací stroj 2, tryskací stroj 3 a pilulkový ventil.

8. Ručne otvorte horný kryt a bránu, aby ste obrobok presunuli do vykladacej polohy.

9. Dva háky otáčajú horným a spodným obrobkom.

10. Po spracovaní všetkých obrobkov manuálne vypnite dúchadlo, oddeľte ho, zdvihnite a šnek (každý od seba vzdialený 5 sekúnd).

11. Po zastavení všetkých strojov tryskacieho stroja vypnite napájanie a prívod vzduchu.


Čas zverejnenia: 26. októbra 2020

Pošlite nám správu:

Napíšte svoju správu a pošlite nám ho
WhatsApp Online chat!