Hva bør du ta hensyn til før du installerer sprengningsmaskinen?

1. Hver gang monteringen av en del av sprengningsmaskinen er fullført, må den kontrolleres i henhold til følgende elementer. Hvis monteringsproblemet blir funnet, bør det analyseres og behandles i tide.

(1). Integriteten til monteringsarbeidet, sjekk monteringstegningene og sjekk for manglende deler.

(2). Nøyaktigheten av monteringsposisjonen til sprengningsmaskinvern, skruer, løpehjul, etc., sjekk monteringstegningene eller kravene beskrevet i spesifikasjonene ovenfor.

(3). Påliteligheten til den faste delen av tilkoblingshylsen, om festeskruene oppfyller dreiemomentet som kreves for montering, og om de spesielle festene oppfyller kravene for å forhindre løshet.

2. Etter at den endelige monteringen av skuddblåsemaskinen er fullført, kontrolleres hovedsakelig forbindelsen mellom monteringsdelene, og inspeksjonsinnholdet måles i henhold til den foreskrevne “monteringsstandarden for støpeutstyr”.

3. Etter den endelige montering av sprengningsmaskinen, skal jernfilingene, rusk, støv osv. Av alle maskinens deler rengjøres for å sikre at det ikke er noen hindringer i transmisjonsdelene.

4. Når sprengningsmaskinen testes, må du overvåke startprosessen nøye. Umiddelbart etter at maskinen har startet, må du følge hovedparameterparametrene og om de bevegelige delene beveger seg normalt.

5. De viktigste arbeidsparametrene inkluderer hastigheten på sprengningsmaskinmotoren, bevegelsens glatthet, rotasjonen av hver drivaksel, temperatur, vibrasjon og støy.

sprengningsmaskin for skudd (2)


Posttid: Apr-22-2019

Send meldingen til oss:

Skriv din melding her og send det til oss
WhatsApp Online Chat!