Snakker om vanlige feil og behandlingsmetoder for sprengningsmaskin for skudd

1-N-1-

Kvaliteten på den skutt sprengningsmaskinen bør tas hensyn til når du kjøper: om utseendet er utsøkt, om malingssprøytingen er omhyggelig; om beskyttelsene, bladene, løpehjulene, retningshylsene og skuddhjulet som brukes blir behandlet nøye; om sprengningseffekten og effektiviteten kan være oppnå den forventede effekten; om levetiden til de skadede delene kan oppfylle kravene i industrien. Utstyr for sprengningsmaskin er et ofte brukt mekanisk utstyr, noen vanlige feil vil oppstå under bruk, produsenter av sprengningsmaskiner har oppsummert litt erfaring for referanse. Vanlige feil og behandlingsmetoder ved sprengningsmaskin er som følger:

1. Utilstrekkelig mengde stålskudd lang rengjøringstid, dårlig effekt, lav effektivitet og alvorlig skade på beskyttelsesplaten.
Behandlingsmetode: tilsett passende mengde stålskudd (bruk et klemme-ammeter for å måle strømmen til sprengmotoren for å nå nominell strøm).
2. Sprengningsporten er ikke riktig (posisjonen til vindus med retning i hylsen er ikke riktig) - lang rengjøringstid, dårlig effekt, lav effektivitet og alvorlig skade på beskyttelsesplaten.
Behandlingsmetode: juster plasseringen av orienteringshylsen og vinduet slik at den blir projisert under dørdekselet, omtrent en tredjedel av dørdekselet (du kan bruke treplater eller papirkjell til å teste).
3. Rullen roterer ikke - sylinderen roterer ikke, støttevalsen kjører fortsatt, rullen slites veldig alvorlig, og sylinderskinnen er utslitt.
Løsning: Kontroller arbeidsmengden på arbeidsstykket, og det skal ikke overstige den nødvendige vekten. Sjekk om det er fremmedlegemer eller arbeidsstykker som sitter fast i rammen.
4. Rulleavvik - skinnen og innerringen av støttehjulet er bitt og skinnen er skadet.
Behandling: Juster skruen på toppen av bæresetet til støtterullen for å få trommelen til å løpe under normale forhold.
5. Dårlig støvfjerningseffekt - utstyret lekker med støv.
Behandling: Kontroller om støvsamlerens nedre støvdeksel er lukket, og sjekk om vindhjulet har blitt slitt alvorlig.
Dette er bare noen få av de vanlige feilene og behandlingsmetodene for utstyr til sprengning av skudd. Hvis du har mer relevant erfaring å lære, kan du kommunisere.


Posttid: 22-20-2020

Send meldingen til oss:

Skriv din melding her og send det til oss
WhatsApp Online Chat!