O le a le faʻamatalaga faʻapitoa o le malosi ma fana peening i fana pomu masini

7

1. O le malosi ma fana peening i le pu blasting masini faʻamatalaina e:

Malosiaga: I le enisinia, o le malosi o se mea e teteʻeina faʻaleagaina i lalo o malosiaga mai fafo, pei o le teteʻe atu i le faʻaletonu pe malepe, e taua o le malosi. E le gata i lea, o lenei faʻatinoga o se tasi o manaʻoga masani e tatau ona fetaui ma faʻamalieina e masini masini.

Faʻamamaina le fana: fana le pu, o le itu lea e faʻamalosia ai i luga o le lautele masini. O loʻo i ai le lelei o mea faigofie masini, faigofie gaioiga ma leai se tapulaa i luga o le foliga ma le tulaga o le mea faigaluega. O lona mafuaʻaga o le faʻaleleia atili o le malosi faʻamalosi o vaega, faʻapea foʻi ma la latou taofiga, faʻamalosi aʻi ma le faʻamalosia o le vaivai, faʻapea foi ma le aveʻesea o mea o totoe pea i vaega.

2.Factors aafia ai le malosi masini o le fana blasting O le malosi o le fana blasting masini, lea ei ai ni aafiaga, o le: fana fanaina lapoa: I le lautele, o le tele o le fana fana, o le tele tele o le malosi malosi malosi, ma o le sili atu o le blasting. malosi, ae o le pupuni o fana fanaina o le a faʻaitiitia. O lea la, a o mafai ona faʻamautinoa le malosi malosi fana, le mafai ona faʻaaogaina le tele laʻititi fana puʻupuʻu. Peitaʻi, e manaʻomia ona vaʻavaʻaia foliga o le vaega ia faʻatapulaʻaina. O le faigata o le puʻeina paʻu: Afai o le maaa o le fana fanaina e maualuga atu nai lo le maaa o le vaega, o le maaa taua suia ina ia le afaina afaina fana. Nai lo lea, o le blasting hardness e maualalo ifo nai lo le maaa o le vaega, ma o le blasting maaa ua tuu i lalo, o le blasting malosi ua tuu i lalo. Saosaoa faʻapipiʻi saoasaoa: faʻaopopoina le saoasaoa o fana fana o le a faʻateleina le fana fana malosi, ae i le taimi lava e tasi, e ono faʻateleina le aofaʻi o le faʻapaʻaga leaga. O le mea lea, e tatau ona tatou maua le paleni i le va o le lua ia i ai se talafeagai fana blasting saoasaoa ma lelei fana puʻupuʻu aafiaga.

3. I le masini fana, o le paʻu o loo fai ai se vaega?

I le masini pu e pa, o le blade o se itu e faʻaaogaina, ma o se vaega taua foʻi. O le mea lea, e manaʻomia e taulaʻi ma vaʻai totoʻa i ai le mata e faʻamautinoa ai le masani ona faʻaaogaina le masini puʻeata puʻe ma le lelei faʻaaogaina aafiaga. I tulaga o tausiga faapitoa, e manaʻomia le faʻaogaina saʻo ma i se tulaga faʻapitoa, ma luga o le lau mea, o se mea maualuga laei-tetee mea e tatau ona faʻaaogaina, ina ia mafai ai ona mautinoa le ola tautua o le lau.


Taimi Post: Iulai-13-2020

Lafo mai lau tala ia matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou
WhatsApp Online talatalanoaga!