Tumble Shot sprengningsmaskin

      For det første introduseres arbeidsprinsippet for sprengningsmaskinen for tumble shot. Sprengningsmaskinen til tørketrommelen bruker pumpehjulet med høy hastighet for å kaste prosjektilet fra sprengningsmaskinen inn i støpingen, smiingen, varmebehandlingen, stempling av deler osv. For å fjerne skalaen, blir overflaten på arbeidsstykket jevn rengjort, så at den presenterer den primære fargen på metallet og rengjør arbeidsstykket.

     Bruksområde for sprengningsmaskin for tumble shot: sprengningsmaskinen til tumble shot er egnet for rengjøring av alle slags støpegods, pynt og varmebehandlede deler som ikke er redd for kollisjon og riper. Det er også egnet for sprengning av små eller mellomstore jern-, stål-, legertstål og ikke-jernholdig støping. Smilene rengjøres. Det minimerer kostnadene for sprengning av skudd og er et ideelt utstyr for rengjøring av gjenværende sand og skala på overflaten av arbeidsstykkene.

     Strukturen til sprengningsmaskinen for tumble shot: sprengningsmaskinen til tumble shot er hovedsakelig sammensatt av en trommel, en separator, en sprengningsmaskin, en heis, en girmotor og lignende.

4,9 滚筒

 


Posttid: Apr-09-2019

Send meldingen til oss:

Skriv din melding her og send det til oss
WhatsApp Online Chat!