En god hjelper til å rense skitt på emnet

I dag, hvordan du effektivt rengjøre skitt på overflaten av arbeidsstykket og fremme normal og ryddig arbeid av arbeidsstykket har blitt et stort problem for store mekaniske deler selskaper. Konfrontert med dette problemet, har fremveksten av skudd sprengningsarbeid maskiner brakt mange selskaper en hyggelig overraskelse.
Når det gjelder bruken av skuddet sprengningsmaskinen, i tillegg til å rengjøre sta smuss på overflaten av arbeidsstykket, er det effektivt kan forbedre deres utmattingsstyrke og korrosjonsmotstand, og rette opp vridde partier for å lage delene går tilbake til det normale. arbeidsplasser. Som en viktig gren av skuddet sprengningsmaskinen, trommeltypen skutt sprengningsmaskinen er egnet for rengjøring av alle typer av faste og ikke-urgical støpte og smidde. På dette trinn, slik at det raskt og effektivt å rense de gjenværende urenheter på overflaten av arbeidsstykket, mange små varmebehandling verksteder bruke en trommeltypen sandblåsing maskin med bedre kvalitet og holdbarhet.
Trommel.typen sandblåsing maskin består av valser, separatorer, blåsemaskiner, taljer, rettet motorer og lignende, er ikke så tungvint som andre maskiner, men det er ikke vanskelig å rengjøre arbeidsstykket. For å redusere byggekostnadene for brønnen fundament, det spesialiserer seg på driften av den bunnløse gropen, med utsøkt konstruksjon, enkel bruk og lettvint vedlikehold. For å forbedre hastigheten for rengjøring av arbeidsstykket og oppnå tilfredsstillende rengjøringsresultat, benytter trommeltypen kasterens maskin en utkraget sentrifugal tennapparat med høy utskytingshastighet, noe som reduserer arbeids kraft til operatøren.
Trommelen shot sprengningsmaskinen har en rekke overføringsmetoder, for eksempel: tannhjulsoverføring, belteoverføring og kjedetransmisjon. De tre overføringsmodi rengjøres separat for ulike bruksmiljøer. De har sine egne særtrekk, og hver prosess har sine egne fordeler. Det er også slik praktisk at trommelen typen skutt sprengningsarbeid maskin har med hell blitt en god hjelper for rengjøring skitt av arbeidsstykket.


Tidspunkt: Jan-08-2019

Send meldingen til oss:

Skriv din melding her og send det til oss
WhatsApp Online Chat!