Fordele ved krogtype skudt sprængning maskine

Hvad er fordelene ved krogen-typen skudt sprængning maskine i brug?
De vigtigste punkter er som følger:
1. Hook typen skudt sprængning maskine har kompakt struktur, lille størrelse, ingen pit, nem af- og pålæsning, og bred tilpasningsevne til transport og installation.
2. Den nye type sprængning maskine med stor sandblæsning og høj kaste hastighed kan markant forbedre rensningen effektiviteten og opnå tilfredsstillende rengøring kvalitet.
3. Denne maskine vedtager to buet klinge direkte forbundet sandblæsningsmaskiner, som har høj effektivitet, god effekt og stærk energibesparelse.
4. gardin luft valg typen sandseparator vedtages, og separationen effekten er god, og derved forbedre affyring af forskellige sliddele i sprængning maskine.
5. Krogen har tre funktioner af selv-løft, gåture og indendørs rotation.
6. Organet døren og pille gate automatisk åbnes af den elektromagnetiske kobling, som er egnet for mindre virksomheder og sparer energi investeringer.
7. forsegling struktur omkring døren er god, der sikrer, at der ikke er nogen flyvende missil på arbejde, garantere sikkerheden og miljøsanering af personalet.
8. Den totale effekt maskinens kapacitet er lille, og det er ikke nødvendigt at forøge kapaciteten, når den generelle virksomhed er installeret og anvendes, som er bekvem for brugeren.1


Indlæg tid: Jan-08-2019

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os
WhatsApp Online Chat!