Placă de oțel prin tipul Steel_Steel Line de pretratare

producător de mașini de sablare cu placă de oțel-1producător de mașini de sablare cu placă de oțel-2

Linia de pretratare a plăcii de oțel pentru trecerea plăcii de oțel are un efect ridicat de îndepărtare a prafului și eficiență ridicată a sablării pentru a asigura esența plăcii de oțel. În același timp, piesele rezistente la uzură au fost, de asemenea, îmbunătățite pentru a crește durata de viață a pieselor rezistente la uzură.

Linia de pretratare a plăcilor de oțel este specializată în prelucrarea plăcilor de oțel de 6-200 mm. După preîncălzire, plăcile de oțel sunt trimise în camera închisă de sablare prin sistemul transportor de alimentare, iar fotografiile de oțel (focuri de oțel turnat și focuri de sârmă de oțel tăiate) sunt accelerate de rotorul rotativ de mare viteză al mașinii de sablare poloneză la suprafața piesei, impactul și răzuirea piesei pentru a îndepărta rugina, cantarul de oxid și murdăria de pe suprafața piesei. Utilizați peria cu role de nylon de înaltă rezistență a dispozitivului de răzuire, șurubul de colectare și conducta de aer de înaltă presiune pentru a curăța peletele acumulate, praful și praful plutitor de pe suprafața piesei de prelucrat. Placa de oțel eliminată prin rugină intră direct în camera de vopsire, iar primerul de întreținere a atelierului este pulverizat pe suprafața piesei de lucru prin pistoalele de pulverizare instalate pe căruțele de vopsire superioare și inferioare, apoi intră în camera de uscare pentru uscare. Folia de vopsea de pe suprafața plăcii de oțel este trimisă rapid după atingerea stării uscate degetelor.
După tratarea plăcii de oțel, suprafața atinge un anumit grad de rugozitate, ceea ce îmbunătățește aderența filmului de vopsea și suprafața plăcii de oțel, îmbunătățește corespunzător rezistența la coroziune și calitatea suprafeței produsului și îmbunătățește gradul produsului. În plus, deoarece forma de oțel este relativ regulată înainte de prelucrare, aceasta conduce la îndepărtarea mecanică a ruginii și pulverizarea automată a vopselei. Prin urmare, utilizarea pretratării oțelului poate îmbunătăți considerabil eficiența lucrărilor de curățare și poate reduce intensitatea forței de muncă a lucrărilor de curățare și poluarea mediului.


Ora post: 27 iulie 2020

Mandaci u vostru messagiu:

Scrive u vostru missaghju quì, è mandà lu à noi
Tes messages Online Chat!