O a vaega eseese o le talipalau ituaiga fana masini pu ma oneone faʻaputu?

I le malae o talipalau ituaiga fana masini pomu, o mea sili ona taua o loʻo fanaina e faʻaputu ma oneone faʻaputu. O le puʻeina o le pu e masani ona faʻasino i le masini faʻapipiʻi o le fana, aʻo le oneone faʻapipiʻi e faʻasino i le oneone faʻapipiʻi meafaigaluega. O mea nei o le a faʻaalia ai oe i le tutusa eseesega i le va o le puʻeina o le pu ma le oneone faʻapipiʻi.

O le fana o le igoa o se gaioiga e faʻapipiʻi ai luga. O lona mataupu faavae o le afi e ave le taʻavale le tino e fesuiai. I le gaioiga o le centrifugal force, o le tasi lapoa o le pulu e togi i luga o le mea i le mea faigaluega, ina ia le laualuga o le mea faigaluega agai i se tulaga faigata. Faʻalelei le ola tautua o mea faigaluega.

Sandblasting (sanding) o se ituaiga o galuega o le faʻaaogaina o le ea faʻamalosi o le malosi e tulei ai le mafuli i le mata o le mea faigaluega. Aofia faʻapitoa, e faʻaaogaina le ea ea faʻamalosi, vai maualuga faʻamalosi, faʻapipiʻi, ma isi, e faʻamalosia ai le tafega faʻamalosi e faʻamamaina, faʻamalosia, tipiina ma seʻe ese le laualuga o le mea faigaluega. Sandblasting e masani ona tupu i le faagasologa o le suia o lona foliga poʻo le setete, ae o lenei faiga e telegese ae le faigofie ona maitauina.

O le mafuaʻaga o le mea e puʻeina ai le oneone ma le oneone faʻapipiʻi o le mea faigaluega e sauni ai mo le isi faʻatonuga, e le gata ina ia mautinoa mea faigata o le isi faʻagaioiga, ae ia mautinoa foʻi le mea faigaluega e tutusa ofu e mafai ai i le togafitiga luga, ma le o loʻo faʻaalia se faʻamalosiʻau i le mea faigaluega, ma e sili atu ona manino lona faʻaalia, e leʻo manino ona faʻapea, ole sandblasting. I se tulaga lautele, o le pu mo le faʻamau o se tamaʻi uʻamea polo, ma le oneone faʻapipiʻi o le oneone oneone. Sandblasting e sili masani tusi faagaoioiga, ma fana blasting e sili otometi ma semi-otometi; o meaʻava faʻasili o loʻo faʻavae i luga ole ea faʻamalosi ole pa e palu ai le oneone poʻo pulu i luga ole mea e maua ai se kilia ma faʻatapulaʻa. O le togi o se metotia o le centrifugal malosi na faʻatupu ina ua vili le pulu i se saoasaoa tele, ma afaina ai le mata o le mea e maua ai le aveʻesea ma se mea faigata; pe o le puʻeina pu poʻo le oneone faʻamamaina, o le mea faigaluega mea e mafai ona fufulu ma faʻamamaina.


Taimi Post: Jun-21-2019

Lafo mai lau tala ia matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou
WhatsApp Online talatalanoaga!