Faasee masini Blasting fanaina Ituaiga Conveyor

fana ituaiga faasee blasting masini faagasologa o le faamamaina e ala i le pulea eletise o le faasee conveyor saosaoa ma faʻafetauina auina fausaga uamea po o talaaga otooto i le eria projectile le potu o le faamamaina, o le tino e ala i le fuafua eseese atoa o le taitaiga a le osofaia projectile mamana mafiafia ma eseesega, lea e le fua oxide, ele vaega ma ona palapala pauu vave ese, o le uamea luga ia maua ai se faailoga faapitoa o roughness o le laualuga lamolemole, i fafo atu o le faaulufale mai ma auina atu i fafo o le itu uma o le utaina faasee ma workpiece laueseina.

O le pellets ma le ele e faaumatia ai le pau i luga o le sila ua tafi e le faamama, ma o le pau pulu pepa paluga ua aveina mai le faovilivili le toe faaleleia i le faʻatumu potu. O le ata ma conveyors faovilivili faalava o loo aumaia i le pito i lalo o se vaega o le pakete lifi ma siitia lea e tuueseeseina ai lea o vaega pito i luga o le masini, pau le projectile mama tuueseeseina i le Hopper tuueseeseina ai mo le faaaogāina o blasting fana. Fana blasting i le efuefu faatupulaia e le paipa fāʻasu i le faiga aveesea efuefu, i le faamamaina o le kasa oona upega i le siosiomaga, na aveina le efuefu granular aoina.
O le i luga o le faamamaina o faagasologa o le faasee fanaina blasting conveyor masini, ma conveyor faasee patino e tele maua.2


taimi Post: Jan-07-2019

Lafo mai lau tala ia matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou
WhatsApp Online talatalanoaga!