Faamama pulufana Dust Collector

滤筒 除尘器 _ 副本

O le filtration masini o le pulufana ituaiga efuefu aoina o le faʻaiuga o se aotelega aafiaga e pei o le kalave, inertial malosi, fetauiga, electrostatic adsorption, ma sieving. A ulufale le pefu ma le efuefu o loʻo iai le kesi i totonu o le pefu pefu ile ala i totonu ole ea, o paʻu lapoʻa o pefu e paʻu ona o le vaega ole satauro, ma faʻaitiitia le saoasaoa ole matagi, ma le palapala tuʻusaʻo; o le laititi o le efuefu ma le pefu e faʻatumauina e le faamama pulufana i luga o le lau o le faamama pulufana. O le kesi mama na ui atu i totonu o le faʻamama pulufana e faʻamatuʻuina e le faʻatupuina faʻataʻitaʻi ili e ala i le ea fafo. A o faʻaauau le filtration, o le asu ma le efuefu i luga o le faamama pulufana faaputuputu atili ma sili atu, ma le tetee o le faamama pulufana e faʻaauau pea faifai pea. A oʻo mai le puipuiga o meafaigaluega i se tapulaʻa faʻatapulaʻa, e tatau ona aveʻesea le pefu ma le pefu o loʻo faʻaputuputu i luga o le faʻamama ole pulufana. I lalo o le gaioiga o loʻo faʻapipiʻi ai le kesi, o loʻo tipi ese le efuefu ma le pefu i le mata o le pulufana faamama, toe faʻatonutonuina le pulufana faamama, ma toe fai le filtration e maua ai pea filtration ina ia mautinoa le faifai pea ma mautu le faʻagaioiga o le masini.

Fausaga

O le fausaga o le faamama pulufana efuefu aoina e aofia ai se paipa vai i totonu, se paipa faʻaalu, se tane, se pakete lefulefu, se pefu e aveʻesea masini, se tafe taʻiala masini, se tufatufa tufatufaina tufatufa tufatufaina, faamama pulufana ma se eletise eletise. masini, foliga tutusa i le ea pusa uaua taga pefu faʻamutaina. fausaga.

O le faʻatulagaina o le faʻamama pulufana i totonu o le pefu pefu e taua tele. E mafai ona faʻatulaga lelei i luga o le pusa fugalaau laupapa poʻo luga o le fugalaau laupapa. O le faʻatulagaga fale e talafeagai mai i le vaʻaiga o le galuega faʻamamaina. O le pito i lalo o le ipu o se faamama potu ma o le pito i luga o se kesi potu namu pulse potu. O se tafe tufatufaina faʻapipiʻiina faapipiiina i le vaifale i totonu o le faila.

vaega:

1. Puʻega fausaga ma faigofie tausiga; o le faamama pulufana e umi le ola tautua ma e mafai ona faʻaaogaina mo le lua tausaga pe sili atu; e maualuga le efuefu aveeseina o le pefu, e oʻo i le 99.99%.

2, talafeagai mo le faʻaaogaina i lalo o le tele o tulaga galue; e tusa ma uiga o le efuefu, faʻamama pulufana o mea eseese e faʻaaogaina e foia ai le faʻafitauli o le pefu;

3, fausaga poloka poloka, mafai ona fausia le manaʻomia le gaosiga o ea tele; vagana faʻamalosi ea taumafaina ea, faʻatusatusa i le masani uaua pefu pefu, le mafai faʻamalosia le faʻaititia o faʻaititia e 20% ~ 40%.


Taimi Post: Oketopa-14-2019

Lafo mai lau tala ia matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou
WhatsApp Online talatalanoaga!