Roller Conveyor makéna blast Mc

Mesin jeblugan conveyor shot blast bisa dipaké dina sababaraha widang, sapertos:

Karya struktural baja umum (piring, bagian, sareng karya struktural baja);

* Industri Shipyard;

* Industri karéta api;

* Potongan mesin pertanian;

* Casis Treuk;

* Bawang sareng jandéla panto;

* Piping dll.

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!