News parusahaan

  • Post time: 10-24-2022

    Baca leuwih »

  • Post time: 12-31-2021

    Dear Friends, We hope everything goes well with you. The holidays are coming soon and we would like to take this chance to send greetings to you: Hope that 2022 can be a remarkable year to you and Happy New Year! Wish you and your family happiness and prosperity in 2022 with good cheer and succes...Baca leuwih »

  • Post time: 12-31-2021

         Before the New Year holiday, Our Wire Mesh Conveyor Shot Blasting Machine is ready for shipment, to our fasterner, bolt & nut customer in USA. perfect ending this year.      Thank you for the customers’ trust all the time. We will take practical action to provide the best quality...Baca leuwih »

  • Waktu pos: 07-15-2020

    Mesin bledosan pancing anu ditujukeun pikeun geter sareng sagala rupa kakuatan sanés dina produksi sareng operasi normal, sareng bakal ngagem dina rohangan anu aya. Hayu urang ngajelaskeun pangropéa tina parambangan tina kamar bantalan tina mesin bledosan hook shot. Pikeun ngabersihan bantalan na, tong kedah gulungna ...Baca leuwih »

  • Waktu pos: 07-15-2020

    1. Désain sareng nyiptakeun ledakan mesin anu henteu standar standar pikeun blastosan konsumén. 2. Numutkeun kana karya anu béda ti nasabah, alat panyiakan shot khusus tina mesin blasting shot dilakukeun. 3. Recruit operator mesin blasting shot pikeun nasabah. 4. Adat-damel ...Baca leuwih »

  • Waktu pos: 07-15-2020

    Tembok jero tina pipa baja karakteristik témbok batin tina pémbakan ledakan pipa baja téh masih rada hésé dibandingkeun sareng témbok luar. Teu aya beberesih anu pikaresepeun dina témbok luar, sareng darajat beberesih henteu gaduh pangaruh anu saé dina témbok luar. Th ...Baca leuwih »

  • Waktu pos: 07-15-2020

    Tembok baja coated minyak kedah-garing nalika aranjeunna dirawat ku mesin blasting shot, disebutkeun pangaruh pangaruh bakal langsung kapangaruhan. 1. Palapis workpiece, perawatan pre-beungkeutan, ledakan pelepasan tiasa miceun sagala kotoran sapertos skala dina permukaan karyaan, sareng ngadamel pisan ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 03-07-2019

    Dear Friends, Urang ngaharepkeun sagalana akang kacida alusna di sisi anjeun. Libur nu datang pas na urang hoyong nyandak kasempetan ieu congratulate anjeun. Keukeuh nu hiji kualitas alus 2019! Bingah Taun Anyar ~ hayang maneh na kabagjaan kulawarga anjeun sarta karaharjaan di 2019 kalayan surak alus tur sukses. Hatur nuhun...Baca leuwih »

  • waktos pos: 01-08-2019

    DX-blast liwat sababaraha taun desain, panalungtikan sarta pamekaran, tiasa rancang sarta nyadiakeun hiji rentang éksténsif mesin blast papanggih syarat sagala konsumén '. Simkuring nyandak kasempetan ieu ngomong, urang boga hiji agén pikeun shot blasting mesin di Malaysia, lamun geus waktuna, mangga mayar vis a ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 01-07-2019

    Otomatis makéna blast Mesin Geus disiapkeun kapal ka Malaysia Baca leuwih »

  • waktos pos: 01-07-2019

    Makéna blasting mesin maot-casting Industri mangrupa salah sahiji rojongan penting industri otomotif industri. Geus raket patalina jeung ngembangkeun industri otomotif. Ngembangkeun gancang tina industri otomotif dina taun panganyarna geus ngarah ka exagg mesin paeh shot gancang blasting ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 01-07-2019

    Dear Friends, Urang ngaharepkeun sagalana akang kacida alusna di sisi anjeun. Libur nu datang pas na urang hoyong nyandak kasempetan ieu congratulate anjeun. Keukeuh nu hiji kualitas alus 2018! Bingah Taun Anyar ~ hayang maneh na kabagjaan kulawarga anjeun sarta karaharjaan di 2018 kalayan surak alus tur sukses. Hatur ...Baca leuwih »

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!