Hook Tipe makéna blast Mesin

Mesin bledosan pancing shot nyaéta pamasangan kalayan kalenturan operasional.

Éta cocog pikeun seueur jinis pagelaran. Sapertos: tuang, pangapusi, alat-alat kasaimbangan, alat perawatan panas, kalebet bahan kerja anu rapuh sareng henteu teratur ngawangun.

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!