• banner6
  • banner2
  • banner11111
  • banner4444

ngeunaan urang naon hareup?

Anjeun produk baja kualitas luhur pantas di finish kualitas luhur, canggih kami  Shot Blasting System ngajadikeun mungkin. DX-blast  geus direkayasa pikeun nanganan blasting jauh kontaminasi permukaan, karat, skala na pangotor lianna. Sistim blasting Ieu daun balik lancar, beungeut beresih dina produk baja surfaces, sudut, bagian atawa komponen éta konsisten kalayan standar ISO9001 tur siap pikeun assembly atawa lukisan.

Diajar deui
MEUNANGKEUN ETA AYEUNA

Makéna Blasting Equipments

  • 1-1-1
  • 2-2-2
  • 3-3-2
  • 4-2-2
  • 5-2-2
WhatsApp Online Chat!