Bie Shot Machine shpëtuese

Makina Tumblast është në gjendje të ndërmarrë këto aplikime:
• Dëshirimin dhe dekorimin e kastravecave;
• Rënia e kastravecave, harresave dhe pjesëve të trajtuara nga nxehtësia;
• Lëvitje e shtënave (pa sigurinë e procesit);
• Deburimi i pjesëve plastike dhe gome.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!