Rul transportues Shot Blast Mc

Makina prishëse e shtytësit të shiritave transportues mund të përdoret në shumë fusha, siç janë:

Punime strukturore të çelikut të përgjithshëm (pllaka, seksione dhe vepra strukturore prej çeliku);

* Industria e anijeve;

* Industria hekurudhore;

* Pjesë e makinave bujqësore;

* Shasi kamioni;

* Kornizat e dritareve dhe dyerve;

* Tubacione etj.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!