Lajme

 • Post time: 02-28-2022

         ①The shot blasting machine generally uses a high-speed rotating impeller to project the projectile in a certain direction under the action of high centrifugal force. During the working process, some shot blasting machines can swing at a certain angle or move up and down.     ② projectile ...Lexo më shumë »

 • Post time: 02-17-2022

  The turntable shot blasting machine is suitable for cleaning the flat, thin-walled, sticky sand oxide scale and other attachments on the surface of the parts that are afraid of collision in casting, forging and heat treatment workshops. Shot blasting can not only remove...Lexo më shumë »

 • Post time: 12-31-2021

  Dear Friends, We hope everything goes well with you. The holidays are coming soon and we would like to take this chance to send greetings to you: Hope that 2022 can be a remarkable year to you and Happy New Year! Wish you and your family happiness and prosperity in 2022 with good cheer and succes...Lexo më shumë »

 • Post time: 12-31-2021

       Before the New Year holiday, Our Wire Mesh Conveyor Shot Blasting Machine is ready for shipment, to our fasterner, bolt & nut customer in USA. perfect ending this year.      Thank you for the customers’ trust all the time. We will take practical action to provide the best quality...Lexo më shumë »

 • Post time: 08-20-2021

  Makina e shpërthimit të plumbave është një teknologji përpunimi në të cilën gërryes çeliku, zhavor çeliku dhe gurë gërryes të çelikut inox goditen dhe ndikohen në sipërfaqen e materialit me shpejtësi të madhe përmes një makinerie shpërthyese. Krahasuar me teknologjitë e tjera të trajtimit të sipërfaqes, është më e shpejtë, më efektive, një ...Lexo më shumë »

 • Post time: 08-09-2021

  PESRSHKRIMI I PROUDIMIT Lloji i varëses Makina shpërthyese për Pjesët e Makinerisë Bujqësore përbëhet nga sistemi i ngritjes, sistemi i shpërthimit, sistemi i qarkullimit gërryes (ndarës, ashensor kovë, transportues me vida), sistem grumbullimi pluhuri dhe sistem kontrolli elektrik. Niveli i përfundimit të sipërfaqes është Sa2.5. Tipike ...Lexo më shumë »

 • Post time: 07-26-2021

  Cilësia e aksesorëve të makinës shpërthyese ndikon drejtpërdrejt në efikasitetin e punës dhe jetën e shërbimit të makinës së shpërthimit. Aksesorët e tij përfshijnë kryesisht rojet e makinës shpërthyese, rojet e fundit të makinës shpërthyese, rojet anësore, rojet e sipërme, tehet, shtytësit, drejtimet ...Lexo më shumë »

 • Post time: 06-02-2021

  Përzgjedhja jo e duhur e të shtënave të çelikut mund të ndikojë në funksionimin normal të makinës së prishjes së shtënë dhe mund të shkaktojë dështim të makinerisë. Makinë për prishjen e çelikut, që përdoret zakonisht janë pilula për prerjen e telit prej çeliku, pilula aliazh, pilula prej gize, pilula hekuri dhe kështu me radhë. Konsumatorët që përdorin makina prishjesh të shtënë duan të ...Lexo më shumë »

 • Post time: 03-08-2021

  Makina shpërthyese rrotulluese e shtënë në tryezë mund të përdoret si aplikacionet e mëposhtme: • Heqja e ndryshkut dhe shkallës së nxehtësisë • Zhveshja e bojës • Cilësimi i sipërfaqes • Përgatitja për lyerje, ngjitje dhe plating • Heqja e korrozionit • Deburring, deflashing • Pastrimi • Përfundimi kozmetik Pavarësisht nëse jeni .. .Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 01-11-2021

  Makina shpërthuese me shirit transportues rul shton një numër të specifikuar të pjesëve të punës në dhomën e përfundimit. Pas fillimit të makinës, pjesët e punës drejtohen nga daulle dhe fillojnë të kthehen. Rreze plumbi e formuar nga predha me shpejtësi të lartë e hedhur nga makina shpërthyese ndikon në mënyrë uniforme ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 01-04-2021

  Makina e shpërthimit të goditjes së tipit fiksoh ka efekt të mirë përpunimi, produktivitet të lartë, investime të ulëta, ndotje të ulët, intensitet të ulët të punës, mekanizëm të lehtë për t'u arritur dhe është i përshtatshëm për prodhimin në masë për të përmirësuar efikasitetin e punës. Por drejtimi i dëbimit nuk mund të ndryshohet në mënyrë arbitrare, dhe ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 12-29-2020

  Përshkrimi i produktit të makinës shpërthyese me tavolinë rrotulluese machines Makineritë shpërthyese me plumb rrotullues përdoren gjerësisht në industritë e shkritoreve dhe të prodhimit të automobilave. Ato kanë karakteristikat e efikasitetit të lartë të prodhimit, efekt të mirë nënshkrimin, strukturë kompakte, ngarkim të përshtatshëm dhe shkarkim ...Lexo më shumë »

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!