Ngjarje & Shfaqje

 • Post time: 02-13-2023

         Shot blasting machine is an important equipment that can not be missing in various manufacturing industries. It is used to polish the surface of steel, increase the hardness of steel and clean the surface rust. In order to be able to produce a certain degree of gloss in the steel products ...Lexo më shumë »

 • Post time: 02-17-2022

  The turntable shot blasting machine is suitable for cleaning the flat, thin-walled, sticky sand oxide scale and other attachments on the surface of the parts that are afraid of collision in casting, forging and heat treatment workshops. Shot blasting can not only remove...Lexo më shumë »

 • Post time: 08-09-2021

  PESRSHKRIMI I PROUDIMIT Lloji i varëses Makina shpërthyese për Pjesët e Makinerisë Bujqësore përbëhet nga sistemi i ngritjes, sistemi i shpërthimit, sistemi i qarkullimit gërryes (ndarës, ashensor kovë, transportues me vida), sistem grumbullimi pluhuri dhe sistem kontrolli elektrik. Niveli i përfundimit të sipërfaqes është Sa2.5. Tipike ...Lexo më shumë »

 • Post time: 07-26-2021

  Cilësia e aksesorëve të makinës shpërthyese ndikon drejtpërdrejt në efikasitetin e punës dhe jetën e shërbimit të makinës së shpërthimit. Aksesorët e tij përfshijnë kryesisht rojet e makinës shpërthyese, rojet e fundit të makinës shpërthyese, rojet anësore, rojet e sipërme, tehet, shtytësit, drejtimet ...Lexo më shumë »

 • Post time: 06-02-2021

  Përzgjedhja jo e duhur e të shtënave të çelikut mund të ndikojë në funksionimin normal të makinës së prishjes së shtënë dhe mund të shkaktojë dështim të makinerisë. Makinë për prishjen e çelikut, që përdoret zakonisht janë pilula për prerjen e telit prej çeliku, pilula aliazh, pilula prej gize, pilula hekuri dhe kështu me radhë. Konsumatorët që përdorin makina prishjesh të shtënë duan të ...Lexo më shumë »

 • Post time: 03-08-2021

  Makina shpërthyese rrotulluese e shtënë në tryezë mund të përdoret si aplikacionet e mëposhtme: • Heqja e ndryshkut dhe shkallës së nxehtësisë • Zhveshja e bojës • Cilësimi i sipërfaqes • Përgatitja për lyerje, ngjitje dhe plating • Heqja e korrozionit • Deburring, deflashing • Pastrimi • Përfundimi kozmetik Pavarësisht nëse jeni .. .Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 01-11-2021

  Makina shpërthuese me shirit transportues rul shton një numër të specifikuar të pjesëve të punës në dhomën e përfundimit. Pas fillimit të makinës, pjesët e punës drejtohen nga daulle dhe fillojnë të kthehen. Rreze plumbi e formuar nga predha me shpejtësi të lartë e hedhur nga makina shpërthyese ndikon në mënyrë uniforme ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 12-29-2020

  Përshkrimi i produktit të makinës shpërthyese me tavolinë rrotulluese machines Makineritë shpërthyese me plumb rrotullues përdoren gjerësisht në industritë e shkritoreve dhe të prodhimit të automobilave. Ato kanë karakteristikat e efikasitetit të lartë të prodhimit, efekt të mirë nënshkrimin, strukturë kompakte, ngarkim të përshtatshëm dhe shkarkim ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 12-22-2020

  Karakteristikat E plotë, efikasitet i lartë, cilësi e mirë, rrotullimi i madh është një strukturë rrotulluese e derës, 8 grupe ndarëse Pllaka ndan 8 stacione rrotullues. Secili stacion ka një sërë instalimesh. Pjesa e punës ngarkohet në vegla pune dhe futet në 8 vrima të vogla konike të rrotullës, të cilat ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 12-07-2020

  Makinë shpërthimi me goditje të tipit goditje është një lloj makine shpërthimi goditjeje. Makina e shpërthimit të goditjes së tipit goditje përdor një shtytës rrotullues me shpejtësi të lartë për të hedhur predha mbi copën e punës që rrotullohet vazhdimisht në daulle, duke pastruar kështu copën e punës. Isshtë i përshtatshëm për heqjen e rërës, heqjen e ndryshkut, sk ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 11-30-2020

  Të gjitha makinat e shpërthimit të shtënave duhet të jenë në përputhje me rregullat e mëposhtme gjatë procesit të instalimit: 1. Pritësi është në vend: niveli dhe pesha e strehuesit duhet të plotësojnë kërkesat e vizatimit kur të jetë në vend. 2. Instalimi i nën-përbërësit duhet të kryhet nga poshtë lart. 3, hekurudhor ose ca ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 11-16-2020

  Makinë shpërthimi me goditje të tipit goditje të dyfishtë është një lloj makine shpërthimi goditje e zhvilluar. Kjo makinë shpërthimi e shtënë përdoret zakonisht gjatë para-trajtimit të pllakave të çelikut. Kryesisht përbëhet nga sistemi elektronik i kontrollit, sistemi i transportit të copave të punës dhe kombinime të tjera strukturore. Cfare eshte ...Lexo më shumë »

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!