• banner6
  • banner2
  • banner11111
  • banner4444

për ne ajo që është e ardhshme?

Produkte çeliku me cilësi të lartë e tua meritojnë të përfundojë me cilësi të lartë, jonë avancuar  Shot prish Sistemi bën të mundur. DX-Shpërthimi  është engineered për të trajtuar prish larg ndotje sipërfaqe, ndryshk, shkallë dhe papastërtitë e tjera. Ky sistem prish lë prapa një sipërfaqe të qetë, të pastër në produktet e çelikut sipërfaqeve, kënde, pjesëve apo komponentëve që është në përputhje me standardin ISO9001 dhe gati për kuvendin apo pikturë.

Mëso më shumë
GET IT NOW

Shot prish Pajisje

  • 1-1-1
  • 2-2-2
  • 3-3-2
  • 4-2-2
  • 5-2-2

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!