News Company

  • Post time: 10-24-2022

    Waca liyane »

  • Post time: 12-31-2021

    Dear Friends, We hope everything goes well with you. The holidays are coming soon and we would like to take this chance to send greetings to you: Hope that 2022 can be a remarkable year to you and Happy New Year! Wish you and your family happiness and prosperity in 2022 with good cheer and succes...Waca liyane »

  • Post time: 12-31-2021

         Before the New Year holiday, Our Wire Mesh Conveyor Shot Blasting Machine is ready for shipment, to our fasterner, bolt & nut customer in USA. perfect ending this year.      Thank you for the customers’ trust all the time. We will take practical action to provide the best quality...Waca liyane »

  • Wektu kirim: 07-15-2020

    Mesin jeblugan pancing kena tundhuk geter lan macem-macem pasukan liyane sajrone produksi lan operasi normal, lan bakal nyandhang ing rongga bantalan. Ayo kita nerangake pangopènan pangopènan ruangan bantalan mesin jeblugan pancing. Kanggo ngresiki bantalan kasebut, aja gulung menyang ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: 07-15-2020

    1. Ngrancang lan nggawe pondokan mesin bledosan nembak non-standar kanggo para pelanggan. 2. Miturut macem-macem kerjane pelanggan, peralatan bledosan khusus saka mesin bledosan sing digawe. 3. Rampungake operator mesin jeblugan dijupuk kanggo pelanggan. 4. Adat digawe ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: 07-15-2020

    Tembok batin saka pipa baja karakteristik batin bledosan piping mesin baja isih angel dibandhingake karo tembok njaba. Ora ana reresik tembok njaba, lan tingkat reresik ora ana pengaruh apik ing tembok njaba. Th ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: 07-15-2020

    Tembakan baja sing dilapisi minyak kudu dikeringake nalika ditambani nganggo mesin bledosan, yen ora, efek perawatan bakal kena pengaruh langsung. 1. Pelapisan bahan kerja, perawatan pre-bonding, bledosan bisa ngilangi kabeh rereget kayata skala ing permukaan bahan kerja, lan nggawe ...Waca liyane »

  • wektu Post: 03-07-2019

    Dear Friends, Kulo pengen sing kabeh wis arep banget uga ing sisih. Wisata sing teka rauh lan kita kaya kanggo njupuk kasempatan iki congratulate sampeyan. Pengin sampeyan kualitas apik 2019! Happy New Year ~ pengin sampeyan lan rasa seneng kulawarga lan kamakmuran ing 2019 karo gayeng apik lan sukses. Matur nuwun ...Waca liyane »

  • wektu Post: 01-08-2019

    DX-jeblugan liwat akeh taun saka desain, riset lan pangembangan, bisa Pabrik lan sumber lan sawetara ekstensif mesin jeblugan kanggo syarat kabeh pelanggan '. We njupuk iki kesempatan kanggo ngomong, kita kudu agen kanggo dijupuk blasting mesin ing Malaysia, yen sampeyan duwe wektu, please mbayar vis a ...Waca liyane »

  • wektu Post: 01-07-2019

    Auto Dijupuk Blast Machine Nduweni disiapake kapal kanggo Malaysia Waca liyane »

  • wektu Post: 01-07-2019

    Dijupuk blasting mesin mati-casting industri iku salah siji saka support penting industri otomotif industri. Wis rapet related kanggo pangembangan industri otomotif. Perkembangan saka industri otomotif ing taun anyar wis mimpin exagg mesin die dijupuk kanthi cepet blasting ...Waca liyane »

  • wektu Post: 01-07-2019

    Dear Friends, Kulo pengen sing kabeh wis arep banget uga ing sisih. Wisata sing teka rauh lan kita kaya kanggo njupuk kasempatan iki congratulate sampeyan. Pengin sampeyan kualitas apik 2018! Happy New Year ~ pengin sampeyan lan rasa seneng kulawarga lan kamakmuran ing 2018 karo gayeng apik lan sukses. Matur ...Waca liyane »

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!