• banner6
  • banner2
  • banner11111
  • banner4444

bab kita apa sabanjuré?

Panjenengan produk baja kualitas dhuwur pantes Rampung kualitas dhuwur, kita maju  dijupuk blasting System ndadekake bisa. DX-jeblugan  wis dirancang kanggo nangani blasting adoh ketularan lumahing, teyeng, ukuran lan impurities liyane. Sistem blasting godhong konco Gamelan, lumahing resik ing produk baja lumahing, ngarepke, bagean utawa komponen sing konsisten karo standar ISO9001 lan siap kanggo patemon utawa lukisan.

sinau More
Njaluk SAIKI

Dijupuk blasting Equipments

  • 1-1-1
  • 2-2-2
  • 3-3-2
  • 4-2-2
  • 5-2-2
Tampilan Online Chat!